"Látványos dekorációk
az emlékezetes rendezvényekért."

Megrendelőink véleménye munkáinkról

 

Kedves Veronika!

Még egyszer, ezúton is nagyon köszönjük az Ön segítségét, a rendezvény minőségét ez nagyban emelte.
Ígéretemhez híven küldök pár képet a rendezvényről. Nagyon jól sikerült . A fiatalok és vendégeink is kérdeztek a dekorációról és a köszöntőben is elhangzott, az Önök támogatása és a neve.
Egyenlőre szépek a lufik a farsangi karneválon is jól mutat.
További munkájához szép sikereket, jó egészséget és sok örömet kívánok, Tanulóink és Kollégáimmal.

 

Üdvözlettel: Vági Lilla

még több vélemény>>

Copyright: Balloons 4 You

A weboldalon, illetve az albumokban található képek szerzői jogvédelem alatt állnak!

Tehát addig ameddig a kép készítője írásban nem nyilatkozik a képek szabad felhasználhatóságáról, a képeket szerzői jog védi. Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után.

A jogdíjas képek sajátként való megjelentetése bűncselekmény!

Magyarországon az emberek nagy többsége úgy gondolja, hogy ha egy képen nincs felirat vagy esetleg vízjel, akkor az szabadon felhasználható. Ez azonban hatalmas tévedés. A szerzői jog minden képre vonatkozik, tehát ameddig a szerző nem nyilatkozik a kép szabad felhasználásáról, addig azért a képért jogdíjat kell fizetni, még abban az esetben is, ha a kép nincs vízjellel ellátva. A szerzői jog védelmére és a jogsértések felderítésére ma már igen fejlett technológia áll rendelkezésre. Könnyen és gyorsan tudják szűrni a digitális képeket pixel és IPTC adatok alapján, így a képtulajdonosok könnyen rá tudnak találni a saját tulajdonú fotóikra. A szerzői joggal visszaélőket rendőrségi eljárás keretében felelősségre vonják, de a jogdíjak utólagos megfizettetése miatt akár bírósági ügy is lehet a szerzői joggal való visszaélés következménye.