"Látványos dekorációk
az emlékezetes rendezvényekért."

Megrendelőink véleménye munkáinkról

 

Szia Andrea,

Nagyon szép volt a látvány, a karfás székek is jól bírták. Majd küldök fotót, h referenciaként továbbiakban is használhassátok.

 

További sok sikert: Linda

2007. 07. 31.

még több vélemény>>

Lufidekoráció

Gondoltad volna, hogy lufiból szinte bármilyen figurát
el lehet készíteni?
Elegáns lufidekoráció - lufiszoborÉletnagyságú lufiszobrot, lufifalat különféle feliratokkal, mesefigurákat, kicsi lufiállatokat, lufivirágokat, elegáns asztali lufidíszeket, luficsokrokat, lufikapukat, lufiíveket, lufijelmezeket, akár estélyi ruhát is.
Aki a Qualatex™ léggömböket választja, az garantáltan a minőséget választja. 100% latex alapú, környezetbarát anyagok, ezáltal rendkívül rugalmasak, szabadtéri dekorációk elkészítésére is alkalmasak. Printelt léggömbjei közül minden alkalomra találsz megfelelőt a 15 cm-estől az 1 m átmérőjűig:
Lufidekoráció - HóemberHéliumos lufi - smile lufi
Születésnapra
Névnapra
Évfordulóra
Esküvőre
Babaszületésre
Halloweenre
Húsvétra
Karácsonyra
Szilveszterre
Valentin napra
Különféle hobbi kedvelőinek
(foci, szerencsejáték...)
Ma már szinte elképzelhetetlen egy party vagy nagyobb családi esemény lufidekoráció nélkül. Legyen szó egy vidám hangulatú összejövetelről vagy egy elegáns estélyről, esetleg szabadtéri, kerti partyról, referenciáink között biztosan találsz minden alkalomra kompozíciót.
A léggömböket fújhatjuk levegővel és héliummal is. A levegővel fújt ballonokból mindig tartósabb dekoráció készíthető, mint a héliummal töltött léggömbökből. A héliumos kompozíciók mégis kedveltebb díszítő elemek. Egyik előnyük, hogy mobilak, egy kis nehezékhez rögzítve bárhova helyezhetőek, akár luficsokor készül belőle, akár padlódísz, akár héliumos gyöngyív.
Igyekszünk a legújabb, legkülönlegesebb technikákat alkalmazni, ezért folyamatosan képzéseken veszünk részt, hogy mindig naprakész ötletekkel és a lehető legmagasabb szakmai tudással tudjuk kiszolgálni megrendelőinket.
Vajon hány kérdés fordult már meg a fejedben
a léggömbökkel kapcsolatban?
Képgaléria: